Personvernerklæring

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss og derfor følger vi en strikt integritetspolicy. Den forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og anvender informasjonskapsler (cookies), og hvordan vi beskytter brukernes integritet.

Trikanten Tannmakeri anvender de opplysninger du deler med oss i forbindelse med dialog og oppfølging av deg som kunde, potensiell kunde, leverandør eller annen relasjon som følger var vår forretningsdrift. Vi behandler alle opplysninger med respekt og i henhold til gjeldende lovgivning for behandling av personopplysninger.

Behandlingen baseres på:

  • Ditt aktive samtykke der dette er påkrevd
  • Avtale eller dialog forut for avtale
  • Berettiget interesse for å følge opp din henvendelse, forespørsel eller forutgående dialog
  • Enkelte behandlinger er også pålagt ved lov.

Vi sletter alle personopplysninger når det ikke lenger er formål for behandlingen.

Dine rettigheter

  • Du har rett til innsyn i de behandlinger for foretas om deg
  • Du har rett til å anmode om retting, begrensning eller sletting av dine personopplysninger.
  • Du har rett til å protestere mot behandlingen
    Se artikkel 15 – 18 i personvernforordningen for nærmere beskrivelse av din rett til innsyn, retting, begrensning og sletting.
  • Du har rett til å motta eller få overført personopplysninger om deg selv dersom behandlingen er basert på ditt samtykke eller avtale.
    Se artikkel 20 i personvernforordningen for nærmere beskrivelse av din rett til dataportabilitet.
  • Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om vår behandling av opplysningene du deler med oss.

Trikanten Tannmakeri AS
+47 – 74 07 87 10
info@tannmakeriet.no
Tore Hunds gate 2, 7651 Verdal

Nettsider

Trikanten Tannmakeris nettsider skal gi god informasjon om våre produkter og tjenester. På nettsidene våre kan du stille oss spørsmål, se priser, bestille time m.m.

De opplysninger som samles inn deles ikke utover det som er angitt i denne erklæringen. Opplysninger lagres på Webhuset sine servere i Norge der ikke annet er spesifisert. Utveksling av informasjon er sikret ved autentifisering og kryptering ved hjelp av TLS/SSL.

Informasjonskapsler (cookies)
En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside.

Trikanten Tannmakeri benytter informasjonskapsler på sine nettsider. Informasjonen som innhentes benyttes for analyse, oppfølging, kundebehandling og samt å sikre deg en god opplevelse når du bruker våre nettsider.

Du kan lese mer om informasjonskapsler og administrasjon av disse hos Nettvett.no.

Følgende informasjonskapsler lagres ved bruk av tannmakeriet.no

Leverandør Informasjonskapsel
Google rc::c

Informasjonskapsler fra:

  • Google benyttes for å skille mellom besøk fra mennesker og maskiner (boter).

Kontaktskjema
Når du registrer din kontaktinformasjon lagres dette på Webhuset sine servere i Norge. Din kontaktinformasjon blir kun brukt for å følge opp din forespørsel. Din henvendelse slettes når det ikke lenger er formål for behandlingen.

Epost

For Trikanten Tannmakeri er epost et viktig verktøy for å kommunisere med våre kunder, våre samarbeidspartnere, offentlige myndigheter og andre kontakter knyttet til vår forretningsdrift. Dataene lagres på Microsoft Azure innenfor EU/EØS. Opplysninger du har delt med oss deles ikke annet enn der det naturlig inngår som en del av oppdraget, din forespørsel eller andre forhold som forutsetter deling av opplysninger.

Trikanten Tannmakeri sender ikke særskilte (sensitive) kategorier opplysninger eller fødselsnummer per epost.

Økonomi og regnskap

Trikanten Tannmakeri behandler personopplysninger i forbindelse med føring av regnskap, fakturering og andre økonomiske forhold.

Opplysningene lagres i henhold til de krav som stilles i gjeldende lovverk. Opplysningene lagres på Garnes Data, samt PowerOfficeGO sine servere i Norge og utveksles ikke med øvrige utover det som er krav i lov.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org.